Empresa

Què és Amanita Sound

Amanita Sound SL neix l'any 2005, en formar societat varis joves amb inquietuds culturals i involucrats amb el món de l'espectacle. Des d'aleshores es duen a terme projectes relacionats amb festes, espectacles teatrals, i d'altres actes que consoliden al col·lectiu com a selecte promotor cultural dins de l'escena independent de Barcelona.


Paral·lelament es creen seccions com el segell discogràfic AmanitaSound.REC, el servei de "management", i el servei tècnic; per tal d'oferir per una banda eines de promoció als artistes, i per l'altra, facilitats alhora de contractar y organitzar esdeveniments a empreses i professionals del sector. A més, Amanita Sound disposa de material audiovisual d'última generació per al desenvolupament de varis tipus d'espectacles.


Actualment l'acció d'Amanita Sound s'expandeix comptant amb la col·laboració d'artistes i col·lectius tant d'àmbit local com internacional.


Filosofia

El principal objectiu d'Amanita Sound és proporcionar els mitjans necessaris per desenvolupar activitats culturals de tot tipus, interpretant sempre aquestes activitats com a mitjà d'exposició i divulgació de valors, formes de pensament, educació, consciència social... cultura.


És per això que Amanita Sound creu en altres conceptes d'espectacle, que incideixin en la consciència del públic, fent-lo gaudir de noves experiències; que l'enriqueixin, o que simplement li ofereixin un diferent punt de vista sobre la festa.


Marmusica

Sota aquesta marca comercial Amanita Sound SL desenvolupa més específicament les activitats de gestió d'esdeveniments i proveïment de recursos artístics per a aquests, donant servei a un ampli ventall d'actes particulars o corporatius.

Vols contactar amb nosaltres?
Omple les dades del formulari!
Camp necessari
Camp necessari
Format no vàlid
Camp necessari
Camp necessari
ombra