So i llum professional

Àmbit

  • Directes musicals.
  • Espectacles teatrals.
  • Convencions i esdeveniments corporatius.
  • Projeccions de gran format.
  • Projectes d’instal·lació fixa per a discoteques, restaurants...

Què t'oferim

A Amanita Sound oferim la nostra experiència i col·laboració per tal de dur a terme tant espectacles en directe com instal·lacions audiovisuals fixes. Es realitzen dissenys per a cada situació i projecte, tenint en compte tant aspectes acústics (aïllament i condicionament) com tècnics (material audiovisual i posada a punt). Treballem amb un variat ventall de distribuïdors de material audiovisual, per tal de donar resposta a cada situació específica.

Oferim un servei especial per a cada tipus de client: Ajuntaments, formacions musicals, productores de festes, representants d’artistes, hostaleria i restauració.

l'Equip

PA (sistemes d’amplificació): Disposem d’equips de so d’última generació, de diferents magnituds i per a diferents propòsits; des de petits sistemes fins a sistemes volats (Line array). Comptem amb primeres marques com d&b audiotechnik, RCF i Mackie.

Microfonia: Oferim microfonia específica per a cada aplicació incloent microfonia sense fil digital, micròfons de diadema, microfonia ambiental... De qualitat professional i primeres marques com són Shure, Sennheiser, Line 6.

Il·luminació espectacular: Varis tipus d’efectes de petit i gran format, incloent caps mòbils wash i spots, escàners, projectors i pantalles, efectes de fum, canons de seguiment,... per a cada tipus d’espectacle. Martin, Acme, Antari, són algunes de les marques del material que disposem.

Logos equip
T'interessa aquest servei?
Contacta amb nosaltres aquí!
Camp necessari
Camp necessari
Format no vàlid
Camp necessari
Camp necessari
ombra